«Νησί Μαργαρίτας»

 

ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΠΗΡΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥΡΟΛΙΘΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΑΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΡΟΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΥΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ ,ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2015 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ WATER LIST ΟΠΩΣ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΝΕΡΟ VOSS,FIJI KAI EVIAN,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΕ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.
Η ΚΑΒΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ,ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ,ΛΑΖΑΡΙΔΗ,ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ CRISTAL.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ.
ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ ´´ΑΛΦΆ´ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΥΣ.
ΟΥΖΑ ΟΠΩΣ ΠΛΩΜΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ.
ΤΟ ´´ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ´´ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΕΡΑ.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ,ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ.

Το εστιατόριο

Το εστιατόριο ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ βρίσκεται στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας μέσα σε μια όμορφη και καταπράσινη τοποθεσία. Απέχει 3χιλιόμετρα από την Νάουσα. Επίσης από το εστιατόριο υπάρχουν και δυο χιονοδρομικά κέντρα τα 3-5 πηγάδια που απέχουν από το εστιατόριο 15 λεπτά και το Σέλι 15 λεπτά επίσης.

Το εστιατόριο μας εξυπηρετεί σχολικές εκδρομές, σχολικά γκρουπ, κ.α.π.η, ιδρύματα, συλλόγους και σωματεία για διαμονή και φαγητό.

DSC07631

Τοπικά Προϊόντα & Τσίπουρο – Κρασί παραγωγής

Σε απόσταση αναπνοής από τις περίφημες Πηγές της Αραπίτσας και του Άλσους του Αγίου Νικολάου βρίσκεται ο χώρος του Εστιατορίου.

DSC07584

Στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

Το ΝΗΣΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι και περιβάλλεται από επιβλητικά και αιώνια πλατάνια. Λειτουργεί όλο τον χρόνο και προσφέρει πέστροφα στα κάρβουνα χταποδάκι σχάρας, μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεατικών, κρασομεζέδων και ουζομεζέδων.

Μεγάλη ποικιλία από ετικέτες ντόπιων, κρασιών αλλά και ξένων. Λειτουργεί από το 1984. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους αρραβώνες βαπτίσεις συνεστιάσεις χορούς.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΚΡΟΥΠΣ.